Ads 468x60px

Monday, August 20, 2012

Cele mai ciudate boli din lume

Oameni cu pielea albastra, sindromul vampirului, picioare gigantice? Copiii se sperie atunci cand aud sau vad asemenea probleme de sanatate, dar ele sunt cat se poate de reale si grave.

Totusi, departe de necazul omului, prima reactie a fiecaruia este sa se minuneze de ce ciudatenii a lasat natura. Iata care sunt cele mai incredibile boli din lume, conform Oddee:

Sonchis din Sais

Sonchis din Sais (greacă: Σῶγχις ὁ Σαΐτης) a fost un preot egiptean din secolul al VI-lea î.Hr. care este menționat în scrierile grecești pentru relatările sale despre Atlantida. Statutul său de figură istorică este o chestiune dezbătută.

În dialogurile dintre Timaios și Critias ale lui Platon, scrise în jurul anului de 360 î.Hr., se referă (prin vocea lui Critias) cum Solon, om de stat atenian, (638 - 558 î.Hr.), a călătorit în Egipt și în orașul Sais i-a întâlnit pe preoții zeiței Neith. Un preot în vârstă îi relatează că acum 9.000 de ani, Atena a fost în conflict cu o mare putere, Atlantida, care a fost distrusă de o catastrofă.

Probes Will Live in Van Allen Belts

The twin Radiation Belt Storm Probes will fly through the Van Allen Belts for two years, measuring charged particles, plasma waves and magnetic fields.

It’s a dirty job, but two NASA spacecraft are ready to do it.

On August 23rd, NASA plans to launch two spacecraft into the radiation belts around Earth. The twin Radiation Belt Storm Probes will investigate high-energy particles held in place by Earth’s magnetic field. Those fast-moving protons and electrons form two bands known as the Van Allen radiation belts, after physicist James Van Allen, who discovered them in 1958.