Ads 468x60px

Wednesday, August 15, 2012

Prima imagine cu Russell Crowe in ‘Noah’

O prima fotografie cu Russel Crowe in rolul profetului Noe a fost publicata in mediul online astazi. Castigatorul de premiu Oscar este surprins cu parul nearanjat deloc, barba foarte mare de culoare gri si purtand o roba alaturi de manusi fara degete.

“Noah” este un proiect pasional de care Aronfosky s-a ocupat cu foarte multa pasiune de foarte multa vreme. Regizorul lui “Black Swan” a inceput sa scrie scenariul in anul 2004. La putina vreme dupa ce au inceput filmarile din Islanda luna trecuta, acesta a scris foarte incantat pe Twitter: “Visez la asta de cand aveam 13 ani. Si acum a devenit realitate Genesis 6:14 #noah”.

Totusi, regizorul nominalizat la Oscar a spus ca interpretarea sa personala in privinta celui care a construit celebra arca este cu totul diferita de ceea ce este descris in Vechiul Testament. A declarat pentru Los Angeles Times ca Noe din filmul sau este un om care va fi distrus de vina faptului ca este singurul supravietuitor dupa o inundatie extrem de mare.



Programat pentru a aparea in cinematografele din Statele Unite pe 28 Martie 2014, “Noah” nu are inca o data oficiala de aparitie in Romania, dar probabil odata cu trecerea timpului o vom afla si pe aceasta. In film vor mai aparea Anthony Hopkins(Methuselah), Douglas Booth(Sem), Logan Lerman(Ham) si Emma Watson(Ila).

No comments:

Post a Comment